• Urmareste-ne

Garantia Produselor

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de MRC WELDING SRL va rugam sa ne contactati prin telefon sau prin email indicate pe certificatul de garantie.

Toate produsele comercializate de MRC WELDING SRL beneficiaza, prin lege, de garantie de conformitate pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre MRC WELDING SRL, iar firma de curierat va fi comunicata clientului inainte de expediere.

Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional sau defectul nu face obiectul garantiei), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Coș de cumpărături